IL: Nokia-areenan kapasiteetti kasvoi – Leijonien MM-otteluihin myyntiin lisälippuja

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jääkiekon MM-kilpailut pelataan Tampereella ja Latvian Riiassa 12.-28. toukokuuta. Tampereen Nokia Arenalle järjestettäviin otteluihin on vapautumassa myyntiin lisää lippuja. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lisälippuja tulee myyntiin noin 200 kappaletta. Tilapäisrakennusten valmistuttua areenan kapasiteetti nousi 11 500 katsojasta noin 11 700 katsojaan. Lippuja tulee lisäpaikkojen myötä myyntiin esimerkiksi aikaisemmin jo loppuunmyytyihin Suomen otteluihin.

Vapaita paikkoja kerrottiin jo aiemmin olevan esimerkiksi 25. toukokuuta kello 20:20 alkaen pelattavaan puolivälierään, johon Suomen odotetaan pääsevän. Tilaa on myös mitalipeleihin.

Helsingin Sanomien mukaan järjestäjillä on ollut jopa haasteita saada osaan otteluista yleisöä. Haasteita aiheuttavat ne päivät, jolloin Suomi ei pelaa. Lippuja on kyseisten päivien otteluihin jaettu esimerkiksi kouluille ja urheiluseuroille.