Meghan Markle lenkkeilee ylellisesti – 180 000 euron korut yllään

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

On yleisesti tiedossa, että brittihovi ei ole hyväksynyt prinssi Harryn puolisoa, Meghan Marklea, osaksi Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsijoiden sisäpiiriä. Kuninkaallisen perheen jäsenet olivat lehtitietojen mukaan jopa helpottuneita siitä, että Meghan Markle jätti väliin kuningas Charlesin kruunajaiset.

Markle on matkustelun sijaan viettänyt viime päivinä enemmän aikaansa kotonaan Montecitossa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa lastensa, prinsessa Lilibetin ja prinssi Archien kanssa. Nyt 41-vuotias perheenäiti on nähty patikoimassa, ja monien huomio on kiinnittynyt etenkin Marklen valitsemiin asusteisiin.

Meghan Marklen yllä nähtiin patikointiretkellä korut, joiden yhteenlaskettu arvo oli Daily Mail -sivuston mukaan yli 180.000 euroa. Naisen yllä nähtiin muun muassa noin 450 euroa maksava Cartierin riipus, ja edesmenneen prinsessa Dianan Cartierin kello, jonka arvo on noin 20.400 euroa. Kallein koru Meghan Marklen yllä oli tällä kertaa prinsessa Dianalta peritty noin 145.000 euron arvoinen rannekoru.