Elle Fanning menetti elokuvaroolin – uskomaton syy löytyi somesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elle Fanning on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka aloitti uransa jo lapsena esiintymällä useissa elokuvissa ja televisiosarjassa kuten Babel ja Criminal Minds. Naisen läpimurto tapahtui vuonna 2011 kun hän näytteli pääroolia elokuvassa Super 8.

Elle Fanning on tunnettu hänen lahjakkuudestaan näyttelijänä ja häntä pidetäänkin edelleen yhtenä lupaavimmista nuorista aikuisista, joita työskentelee tällä hetkellä Hollywoodissa. Nyt 25-vuotias Fanning on kuitenkin paljastanut, että aina omat taidotkaan eivät elokuva-alalla riitä vaan elokuvaroolien saamiseksi tarvitaan jotain muuta.

Elle Fanning on paljastanut People-sivuston mukaan, että häneltä jäi kerran elokuvarooli saamatta, koska hänellä oli liian vähän seuraajia Instagram-sovelluksessa. Myös muodin parissa työskentelevät ovat tehneet aiemmin paljastuksia ja kertoneet, että mallien läsnäolo ja fanikunta sosiaalisessa mediassa voivat vaikuttaa suurestikin siihen tulevatko he valituiksi muotinäytöksiin tai kampanjoiden kasvoiksi.