Siniset miehet Tampere-taloon: Blue Man Group syksyllä Suomeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttävistä ja hämmentävistä performansseistaan tuttu Blue Man Group palaa Suomeen. Ryhmä esiintyy lokakuussa Tampere-talon isossa salissa osana Bluevolution World Tour -kiertuettaan.

Vuonna 1991 New Yorkissa perustettu Blue Man Group on kasvanut vuosien saatossa maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Siniseksi maalatun ryhmän sanattsomissa esiintymisissä yhdistyvät musiikki, performanssitaide, komedia ja lukuiset yllätykset. Lisäkatsomossa istuville jaetaan sadeviitat, sillä lavalta voi roiskua illan aikana vettä.

Tampereen esiintymisen luvataan sisältävän klassikkonumeroiden lisäksi uusia yllätyksiä. Kolmen sinisen kaljun miehen rinnalla seikkailee uusi naispuolinen The Rockstar -hahmo. Hä toimii illan shamanisteisena seremoniamestarina ja korvaa perinteisen bändin multi-instrumentaalisilla taidoillaan.

Blue Man Group nousee Tampere-talon lavalle perjantaina 20. lokakuuta kello 19, lauantaina 21. lokakuuta kello 14 ja 18 sekä sunnuntaina 22. lokakuuta kello 14. Liput ovat myynnissä Tampere-talon ja Lippu.fi:n myyntikanavissa.