Kendall Jenner häviävän pienissä biksuissa – pakarat hiekassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja Kardashianin perheen toiseksi nuorimpana tyttärenä tunnettu Kendall Jenner on tehnyt menestyksekästä uraa mallina jo useamman vuoden ajan. Jenner lähti taannoin mukaan myös alkoholibisnekseen ja lanseerasi oman alkoholibrändin, 818 Tequilan.

Kendall Jenner on toiminut muun muassa Calvin Kleinin kasvona jo pitkään. Nyt nainen poseeraa kuitenkin mallina omalle yritykselleen ja mainostaa tequilaansa näyttävän kuvasarjan muodossa. 27-vuotias tähti julkaisi hänen omalla Instagram-kanavallaan 287 miljoonan fanin yleisölle seitsemän kuvaa, joissa hän juo tequilaa rannalla.

Kuvissa nähdään miten Kendall Jenner nauttii upeasta hellepäivästä kauniilla ja ilmeisesti myös autiolla tai yksityisellä hiekkarannalla. Naisella on kuvissa käsissään lasi sekä oma tequilapullo, joka on muotoilultaan numero kahdeksan. Kuvissa huomio kiinnittyy varmasti myös mallin näyttävään vartaloon, jota Kendall Jenner esittelee kuvissaan poseeraamalla pikkuruisissa mustissa narubiksuissa.