Mandy Rose kuvasi itsensä aurinkoa palvomassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu sporttikaunotar Amanda Rose Saccomanno on yhdysvaltalainen ammattipainija, televisiopersoona sekä kunto- ja fitnesskilpailija. Hänet tunnetaan parhaiten urastaan WWE:ssä, jossa hän esiintyi taitelijanimellä Mandy Rose. Nykyisin hän niittää suosiota myös sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Mandy poseerasi itse itselleen, sillä hän ikuisti selfie nauttiessaan auringosta biksuissa. Tarkkasilmäiset huomaavat, että mukana oli myös lemmikkikoira. Kuvansa yhteydessä neitokainen totesi olevansa siunattu.

Mandy Rose erotettiin hiljattain WWE-liitosta liian kuumien kuvien takia. Hän ei ole ensimmäinen nainen, jonka yhtiö erotti. WWE erotti myös Zelina Vegan marraskuussa 2020, koska hän lanseerasi OnlyFans-tilin. Mandy Rosella on nyt 3,4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.