Britney Spearsin avioliitto vaikeuksissa – fyysisiä riitoja ja huutamista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears ja Sam Asghari ovat seurustelleet vuodesta 2016 lähtien. Sam Asghari on 29-vuotias henkilökohtainen valmentaja ja näyttelijä, joka tapasi Britney Spearsin musiikkivideon kuvauksissa. Tällä hetkellä Britney Spears ja Sam Asghari ovat naimisissa.

Britney Spears ja Sam Asgharin avioliiton on arveltu olevan vaikeuksissa, koska sekä mies että nainen on nähty toisinaan esiintyvän ilman sormusta. Nyt avioliiton arvellaan olevan todellisissa ongelmissa kun Daily Mail -sivuston saamien tietojen mukaan pariskunnan erimielisyyksistä on syntynyt riitoja, jotka ovat äityneet fyysisiksi.

Brittimedian saamien tietojen mukaan Britney Spears on käynyt riitojen aikana mieheensä käsiksi. Pariskunta riitelee usein myös niin äänekkäästi, että turvamiehet tulevat kahden ääntään korottavan osapuolen väliin rauhoittelemaan tilannetta. Sam Asghari on myös alkanut yöpymään muualla eikä halua enää herätä vaimonsa vierestä useampina aamuina.