Hailey Bieber avautui lapsihaaveistaan: ”Itken tälle asialle usein”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja nuori mallikaunotar Hailey Baldwin menivät viisi vuotta sitten naimisiin, jolloin Hailey otti Bieberin sukunimen omakseen. Pariskunta on ollut hyvin avoimia sosiaalisessa mediassa avioliitostaan ja yhdessä asumisen opettelusta, josta kumpikin on suuresti nauttinut. Nyt Justin odottaa jo kuumeisesti sitä, että he kasvattaisivat perhettään lapsilla.

Justin Bieber on jo vuosia sitten kertonut, että hän ei malta odottaa saavansa lapsia vaimonsa kanssa. Hailey Bieber ei ole kuitenkaan ollut valmis perustamaan perhettä. Nyt 26-vuotias Hailey Bieber on kommentoinut People-sivuston mukaan, että hän miettii lasten saamista jatkuvasti.

Hailey Bieber kertoi itkevänsä usein sille ajatukselle, että hänen tulevista lapsistaan puhuttaisiin pahaa. Naisen mielestä on uuvuttavaa kohdata muita ja puolustella jatkuvasti ihmisille hänen puolisoaan tai häntä itseään. Hailey Bieber ei kestä sitä ajatusta, että hänen lapsistaankin puhuttaisiin pahaa.

Hailey Bieber on miettinyt sitä, että luultavasti hänen ja Justin Bieberin lasten kasvattaminen kiinnostaisi ja herättäisi arvostelua siinä missä muutkin heidän tekemänsä asiat. ”Me voimme tehdä vain parhaamme kasvattaaksemme lapsemme. Kunhan he tuntevat olevansa rakastettuja ja turvassa”, Bieber pohtii.