Helsinki-Vantaan lentoasema uudistuu yhä – 17 uutta ravintolaa ja liikettä

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsinki-Vantaan lentoasema on ollut uudistusten keskellä. Lentoaseman entisen lähtöaulan paikalle rakennetaan parhaillaan uutta palvelu- ja kohtaamisaluetta. Helsinki-Vantaalle avataan kesän ja syksyn aikana myös 17 uutta ravintolaa ja myymälää, joista suuri osa sijoittuu uudelle palvelualueelle.

Uusien ravintoloiden ja kahviloiden joukossa ovat muun muassa hampurilaisravintola Bastard Burgers, kasvispainotteista ruokaa tarjoava Fafa’s ja kahvila Toastery. Lisäksi Oak Barrel -pubi saa kesän aikana lisää asiakaspaikkoja ja uutta ruokatarjontaa.

Syksyllä lentoasemalle avataan seitsemän uutta myymälää, joiden joukossa ovat muun muassa Kankurin Tuvan ympärivuotinen joulumyymälä ja muumimyymälä Moomin Shop. Finavian mukaan liiketilaa valmistuu yhteensä noin 3 000 neliömetriä lisää. Uudet palvelut luovat lentoasemalle noin 170 uutta työpaikkaa.

Helsinki-Vantaan uudet ravintolat, kahvilat ja myymälät:

Aasialainen ravintola Asian KitchenHampurilaisravintola Bastard BurgersKotimainen kasvispainotteinen ravintola Fafa’sMatkamuistomyymälä Finspiration by Kankurin TupaYmpärivuotinen joulumyymälä by Kankurin TupaLeipomotuotteisiin erikoistunut kahvila Kaffet BakeryMuumimyymälä Moomin ShopPizzeria Pala Pizza BarKotimainen kahvila Robert’s CoffeeEkokauppa RuohonjuuriKotimainen kahvila ToasteryKotimainen kahvila Tori Kitchen & CaféSecond hand -liike ReloveVoileipäravintola Subway 24/7Kahvila StarbucksKoru- ja designmyymälä Via MinnetVaateliike Boss & Ralph Lauren