Tyrmäävä biksuvartalo! Kohukaunotar esitteli uutta mallistoa yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suositusta Playboy-lehdestä tunnetuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa.

Nyt Ana esittelee biksubrändin uutta mallistoa tietenkin itsensä yllä sosiaalisen median seuraajiensa iloksi. Kurvikas julkkiskaunotar kyselee samalla seuraajiltaan näiden näkemyksiä tuoreista somekuvistaan.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.