Kendall Jennerin rohkeat someen – faneilta alkoi tulvia palautetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja Kardashianin perheen toiseksi nuorimpana tyttärenä tunnettu Kendall Jenner on tehnyt menestyksekästä uraa mallina jo useamman vuoden ajan. Jenner lähti taannoin mukaan myös alkoholibisnekseen ja lanseerasi oman alkoholibrändin, 818 Tequilan.

Kendall Jenner mainosti muutama päivä sitten tequilaansa näyttävän kuvasarjan muodossa. 27-vuotias tähti julkaisi hänen omalla Instagram-kanavallaan 287 miljoonan fanin yleisölle seitsemän kuvaa, joissa hän joi tequilaa rannalla häviävän pienissä biksut. Nyt rantakuvat ovat saaneet jatkoa.

Tällä kertaa näyttävän mallikaunottaren yllä nähdään niin pikkuruiset biksut, että ne hädin tuskin peittävät naisen alapään ja rinnat. Kendall Jenner poseeraa rannalla seksikkäästi ja esittelee vartaloaan kameralle.

Yleensä Kendall Jennerin kuvien kommenttikentät täyttyvät ylistävistä viesteistä, mutta tällä kertaa kuvat ovat saaneet myös negatiivisia tuntemuksia seuraajissa aikaan. Moni on kommentoinut naiselle, että hänen tulisi toisinaan julkaista kuvia myös vaatteet yllään. Eräs kommentoija syyttää Jenneriä siitä, että hän mainostaa epärealistisia kauneusihanteita.