Kesän kuumimmat trendikynnet näyttävät tältä – väriä riittämiin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneudenhoitoalalla trendit vaihtuvat nopeasti, minkä vuoksi monia erikoisia villityksiä nouseekin välillä suosioon ja taas jonkin ajan kuluttua poistuu käytöstä. Nyt kynsien saralla on nähdään jälleen uudet kesäisemmät kuviot ja värit kun tummat talvikynnet saavat poistua kuvasta.

Trendikkäin kynsimalli tälle kesälle on mantelin mallinen kynsi, jossa kynnen kärki on kauniin pehmeän muotoinen. Usein kuitenkin esimerkiksi artistit suosivat todella pitkiä kynsiä, joiden kärjet on viilattu teräviksi.

Tänä kesänä trendiin nousevan erilaiset normaalista poikkeavat ranskalaiset manikyyrit, joissa nähdään kirkkaita värejä ja hempeitä pastellisävyjä. Myös sateenkaaren väreissä valon mukana kimaltelevat kynnet kasvattavat Cosmopolitan-lehden mukaan suosiotaan.