Miley Cyrus Voguen kannessa – rohkeat poseeraukset nyt myös somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus julkaisi taannoin hänen kahdeksannen studioalbuminsa. Endless Summer Vacation -nimeä kantava albumi julkaistiin 10. maaliskuuta ja sen jokaista kappaletta on kuunneltu kymmeniä miljoonia kertoja. Albumin single Flowers on saanut jo yli miljardi toistoa Spotifyssa.

Nyt Miley Cyrus nähdään British Vogue -lehden kannessa ja lehden sisäsivuille otetuissa upeissa kuvissa. 30-vuotias poptähti poseerasi vihreässä minihameessa, punaisissa alusvaatteissa sekä mustassa bodyssa, joka erityisesti onnistuu korostamaan Miley Cyrusin treenattua vartaloa.

Miley Cyrus kävi läpi hyvin julkisen eron hänen miehensä Liam Hemsworthin kanssa. Tähti ei kuitenkaan kadu mitään, koska hän on kommentoinut Daily Mail -sivuston mukaan, että mielenkiintoinen elämä synnyttää mielenkiintoisia tarinoita hänen musiikkiinsa.