Nainen sai viimein unelmiensa häät – meni 77-vuotiaana itsensä kanssa naimisiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ohiossa asuva nainen on mennyt hänen elämänsä rakkauden kanssa naimisiin ja solminut liiton itsensä kanssa. 77-vuotias nainen oli mennyt pienessä seremoniassa oikeustalolla naimisiin vuonna 1965, mutta hän oli aina halunnut kokea kunnon häät.

Nyt Dorothy Fideli sai toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja pääsi järjestämään kunnon hääjuhlat. Nainen päätti mennä itsensä kanssa naimisiin ja järjestää juhlat hänen vanhainkodissaan. Fideli oli ennen hääseremoniaa hermostunut, mutta samalla hyvin innoissaan.

– Tämä on jotain täysin uutta minulle. Tämä on myös hyvin tunteellista, koska olen aina halunnut tehdä tämän, Dorothy Fideli kommentoi KCEN-uutisille.

Nainen ei pitänyt ensimmäisiä häitään kovinkaan suuressa arvossa. ”Pukeuduin mustaan mekkoon, joten koko avioliitto oli jo heti tuhoon tuomittu”, Fideli pohti. Avioliitto kesti vain yhdeksän vuotta. Nainen on ollut vain itsensä kanssa nyt viimeiset 40 vuotta, minkä vuoksi hänen mielestään oli jo korkea aika mennä naimisiin.