Bethenny Frankel kertoo muuttuneensa: ”Olen nyt tämä kusipää”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel on tunnettu räväkästä luonteestaan ja suorapuheisuudestaan. Tähti päivittää suosittua TikTok-kanavaa, jossa hän arvostelee rehellisesti kosmetiikkatuotteita.

Bethenny Frankel pitää TikTokissa viihdyttävää kanavaa, jossa hän jakaa elämänohjeita, kauneusvinkkejä ja ravintoon liittyviä niksejä seuraajilleen. Tällä kerralla 52-vuotias tähti halusi kertoa seuraajilleen, että hän on muuttunut.

– En ehkä vastaa enää omaan nimeeni. Olen nyt tämä kusipää, Bethenny Frankel naureskelee ja esittelee uusia pitkiä irtokynsiään.

Bethenny Frankel ei ole aikoihin käyttänyt edes kynsilakkaa, koska se oli hänen mielestään liian työlästä. Nyt nainen napsuttelee tekokynsiään virvoitusjuoman kylkeen ja esittelee asiat, joita hän pystyy kynsien kanssa tehdä. Nainen voi joogata, meikata ja puhua puhelimessa, mutta eipä juuri muuta, koska hän ei halua vahingoittaa kynsiään.

@bethennyfrankel Everything’s different #nails #nailart #nailtok @aliceandolivia @inpressnails #beauty #influencer #glamrant ♬ original sound – Bethenny Frankel