Khloe Kardashianin kryptiset viestit ärsyttävät faneja – ottaako taas Tristan Thompsonin takaisin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Good American -yritysen perustaja ja realityjulkkis Khloe Kardashian julkaisi äsken näyttävän tribuutin entiselle huijarimiehelleen ja lastensa isälle, koripalloilija Tristan Thompsonille miehen syntymäpäivän kunniaksi. Useat fanit ovat ihmetelleet tekoa, sillä kroonisesti uskottomuutta harjoittava mies voi ansaita onnittelut, mutta harva lähtisi häntä kehumaan ainakaan julkisesti.

– Kehun itseäni siitä, että kaiken tämän jälkeen minulla on vielä hyvä sydän, vaikka toiset eivät edes ansaitsisi sitä, Kardashian julkaisi Instagramin Tarinat-osiossa.

Hän uskoo olevansa puhdas ja hyvä sielu, vaikka häntä on loukattu syvästi. Hän kirjoitti lisää sananhelinää siitää, kuinka ihmisillä tulisi olla taitoa päästää irti peloista ja pysyä rohkeana ja luottaa hyvyyteen. Kardashian kehui Tristania uskomattomaksi isäksi. Hän näyttää unohtaneen kokonaan sen, kuinka mies on hylännyt ainakin yhden salalapsensa. Fanit ovat saaneet tarpeekseen.

– Antaisitko jonkun kohdella tytärtäsi samalla tavalla kuin Tristan kohtelee sinua?, kysyi yksi fani.

– Hanki itsetuntoa ja kunnioitusta!, vaati toinen fani.

Seuraajat pelkäävät, että Khloe Kardashian antaa Thompsonille anteeksi ja ottaa hänet takaisin – ties kuinka monetta kertaa. Tiikeri tuskin pääsee raidoistaan, joten monen fanin maltti on lopussa. Khloe Kardashianin on enää turha tulla valittamaan sydänsuruistaan, jos ei ymmärrä omaa parastaan.