Lizzo antoi meikkaajalle vapaapäivän – näin siinä sitten kävi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on noussut viime vuosien aikana poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin. Lizzo tunnetaan musiikillisten taitojensa lisäksi myös kehopositiivisuuden sanansaattajana, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä kameralle.

Nyt Lizzo on julkaissut TikTok-kanavallaan videon, jossa hän tekee itse oman meikkinsä. Nainen esittelee innoissaan uusia meikkejä, jotka hän on juuri ostanut. Lizzo levittää kasvoilleen kirkkaan oranssia ihonsävyn taittajaa, jonka jälkeen hän laittaa luonnollisen lopputuloksen antavaa kevyttä meikkivoidetta.

Lizzon meikkausprosessi näytti kommentoijien mielestä epäilyttävältä aika ajoin, mutta lopputuloksesta tuli kuitenkin upea. Myös Lizzo itse näytti olevan hyvin tyytyväinen siihen miten hänen itse tekemänsä meikki onnistui tällä kertaa.

@lizzo

GRWM🫨 I got some new makeup!

♬ original sound – lizzo