Mark Wahlberg on aamuvirkku – treenaa neljältä aamuyöllä

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Mark Wahlberg on tunnettu monista elokuvarooleista esimerkiksi Ted, Uncharted: Drake’s Fortune ja Father Stu -elokuvissa. Toimintaelokuvaroolien johdosta mies on joutunut pitämään omasta fyysisestä kunnostaan erittäin hyvää huolta, mikä tekeekin hänen päivittäisestä aikataulustaan melko kiireisen.

Mark Wahlberg julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän kertoi olevansa jo neljältä aamuyöllä treenaamassa. 51-vuotias Wahlberg nosti videolla paitansa helmaa ylös päin ja paljasti hänen rautaiset vatsalihaksensa. Tulosta on kuntosalitreenien myötä myös syntynyt.

Mark Wahlberg herätti jo viisi vuotta sitten hämmennystä paljastamalla hänen normaalin päivänsä kulun. Hän kertoi heräävänsä joka päivä jo puoli kolmelta aamuyöllä ja menevänsä nukkumaan puoli kahdeksalta illalla. Miehen päivä alkaa aamurukouksella, jota seuraa aamiainen ja aamutreeni.

Treenin jälkeen mies syö lisää, käy pelaamassa golfia, viettää aikaa työpalavereissa ja perheensä kanssa ja nauttii lounasta. Kun mies on hakenut lapset koulusta, hän syö välipalaa ja suuntaa jälleen treenaamaan. Lopulta Wahlberg syö illallista perheensä kanssa puoli kuudelta ja käy puoli kahdeksalta illalla jo nukkumaan.