Meghan Trainor: ”Mieheni sukuelin niin suuri, etten aina voi kävellä…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Meghan Trainor on kertonut aiemminkin avoimesti intiimielämästään, mutta nyt hän paljastaa jopa puolisonsa varustuksesta asioita. Hän on nimittäin kertonut makuuhuoneensa tapahtumista aviomiehensä Daryl Sabaran kanssa podcastissa Workin’ on It.

Trainor tuskaili, että hänen miehellään on iso sukuelin ja hänellä itsellään on pieni varustus, joten kun pariskunta harrastaessaan yhdyntää ei nainen pysty aina kävelemään sen jälkeen. Hänellä on diagnosoitu vaginismi, eli tila, jossa hänen emättimensä kouristaa lihaksia tahattomasti. Se voi tehdä intiimistä kanssakäymisestä jopa epämukavaa ja tuskallista.

– Luulin aiemmin, että jokainen nainen on aina alapää hellänä sen aikana ja jälkeen, Trainor kertoo, kunnes sai apua lääkäristä.

Parhaillaan hän on raskaana ja odottaa toista lastaan. Nainen joutui turvautumaan jääpalojen käyttöön nykyistä vauvaa tehdessä. Hän on harkinnut erilaisia keinoja emättimensä venyttämiseen. Edellisen raskauden aikana hän ei voinut edes harkita yhdyntöjä. Meni vuosi, kunnes nainen suostui siihen jälleen. Nyt hän etsii tapaa, että voisi nauttia miehensä upeasta varustuksesta terveen naisen tavoin. Hän myöntää, että osa ongelmasta voi olla sekä psyykkistä että fyysistä.