Pedro Pascal tähdittää suomalaisen Metacore-pelitalon mainoksia

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Chileläis-yhdysvaltalainen Pedro Pascal on yksi tämän hetken puhutuimmista näyttelijöistä. Suosituissa The Mandalorian ja The Last of Us -sarjoissa näyttelevä tähti nähdään nyt myös suomalaisen pelitalon mainoskampanjassa.

Pedro Pascal näyttelee Metacoren Merge Mansion -mobiilipelin mainoksissa etsivä Tim Rockfordia. Tanskalaisen Martin Wernerin ohjaamissa mainoksissa Pascalin hahmo yrittää ratkoa Boultonin perheen kartanon mysteeriä. Mainokset muodostavat yhdessä lyhytelokuvan, joskaan kaikkia osia ei ole vielä julkaistu.

Merge Mansion -mobiilipelissä seikkaillaan kartanossa, jota pelaajan hahmo kunnostaa. Kartanoa tutkiessaan pelaaja löytää erilaisia esineitä, joita hänen täytyy yhdistää edetäkseen. Pelin edetessä paljastuvat kartanon omistavan Ursula-mummon salaisuudet.

Pascal ei ole ensimmäinen Hollywood-tähti, joka on nähty Metacoren mainosksissa. Aikaisemmassa mainoskampanjassa Ursula-mummoa näytteli Piina-elokuvassa tekemällään roolilla Oscarin voittanut Kathy Bates.