Pirkanmaalainen perheenisä osti raaputusarvan työreissulla – pian pankkitili kasvoi hulppeasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Veikkauksen raaputusarpojen suurin voitettavissa oleva summa on miljoona euroa. Nyt Pirkanmaalla asuva perheenisä on voittanut kyseisen summan, tiedottaa Veikkaus Oy.

Perheenisä osti Mega-arvan Akaan Hallamäellä Hämeentiellä sijaitsevasta R-kioskista työreissullaan ja raaputti sen kotiin päästyään. Arvasta paljastui miljoonan euron jättivoitto. Voittajan puolison mukaan miehen kasvoilta paistoi heti, ettei voitto ollut ainakaan pieni.

– Hänestä näki kyllä heti, että nyt on joku isompi juttu. Kasvot menivät vähän kalpeiksi ja sellaisen näköisiksi. Katsoin sitten sitä arpaa, että voiko se ihan oikeasti olla noin, puoliso kuvaili tiedotteessa.

Miljoonan voittanut perhe suunnittelee ainakin maksavansa asuntolainan pois. Akaan Hämeentien R-kioski lienee onnekas paikka, sillä samaisessa myyntipaikassa pelattiin myös 57,3 miljoonan euron Eurojackpot-voitto vuonna 2014. Edellinen Mega-arvan päävoitto voitettiin puolestaan vuonna 2021 Salon K-Citymarketista ostetulla arvalla.