Gwen Stefani julkaisi nuoruuskuvansa – 53-vuotiaan tähden ulkonäkö ei ole juuri muuttunut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gwen Stefani ja Blake Shelton tapasivat The Voice -ohjelman kuvauksissa, jossa molemmat toimivat valmentajina. Heidän suhteensa alkoi ystävyydestä ja kehittyi vähitellen romanttiseksi suhteeksi. Pariskunta kihlautui lopulta vuonna 2020, ja he ovat ilmoittaneet aikovansa mennä naimisiin pian.

Gwen Stefani on yksi niistä julkkiskaunottarista, jotka eivät tunnu ulkonäöltään juurikaan muuttuvan vaikka ikää tuleekin lisää mittariin. Nyt 53-vuotias Gwen Stefani julkaisi itsestään kuvan, jossa hän on nuorena naisena. ”Pieni vanha minä”, Stefani kommentoi vanhaa mustavalkoista kuvaa, jossa hän esiintyy saparot hiuksissaan.

Stefani ja Shelton ovat molemmat eronneet aiemmista pitkistä suhteistaan, joten heidän suhteensa herätti aluksi paljon huomiota mediassa. Kuitenkin he ovat onnistuneet kestämään suhteensa julkisen paineen ja ovat olleet avoimia siitä, kuinka paljon he välittävät toisistaan. Kummallakin on lapsia edellisistä liitoistaan. Gwen Stefanilla on kolme lasta entisen miehensä Gavin Rossdalen kanssa ja Blake Sheltonilla on myös kolme lasta hänen entisestä avioliitostaan Miranda Lambertin kanssa.