Ihastuttava teko suomalaiselta jalkapalloseuralta – pelikentälle pyöräillyt lapsi palkittiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapallon Suomen Cupin ottelussa nähtiin toukokuun alussa Kahden Kisapuistossa yllättävä tilanne. Jalkarannan Palloseuran ja KJP:n välinen ottelu keskeytyi kentälle pyörän kanssa ilmestyneen lapsen ansiosta.

Samainen lapsi pääsi kentälle myös sunnuntaina 21. toukokuuta, tällä kertaa luvan kanssa. Jalkarannan Palloseura lahjoitti lapselle upouudella polkupyörällä. Tilanteesta otettu kuva herätti ihastusta Twitterissä.

– Ei tullut sakkoja! Jalkarannan Palloseuran edellisessä Suomen Cupin ottelussa nähty ”kentänvaltaaja” palkittiin JaPS–Reipas-ottelun alla tuliterällä polkupyörällä, Jalkapallon Suomen Cupin julkaisussa kerrottiin.

Lapsen yllättävä jalkapallo-ottelun keskeytys ikuistettiin videolle, joka jaettiin niin ikään Jalkapallon Suomen Cupin sometilillä. Video levisi viraalina ja herätti runsaasti huvittuneisuutta.