Paris Hiltonin rakas chihuahua kuoli – saavutti kunnioitettavan iän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Paris Hilton on kertonut surullisia uutisia. Hänen rakas lemmikkikoiransa Harajuku Bitch on menehtynyt. Chihuahua ehti saavuttaa koirille kunnioitettavan 23 vuoden iän.

– Koirani täytti elämäni rakkaudella, uskollisuudella ja unohtumattomilla hetkillä 23 upean vuoden ajan. Lemmikki eli pitkän, kauniin ja ikonisen elämän rakkauden ympäröimänä viimeiseen rauhalliseen uneensa saakka, Hilton kirjoitti Instagramissa.

– Harajuku Bitch oli enemmän kuin pelkkä lemmikki. Kyseessä oli minulle perheenjäsen, lojaali ystävä joka oli rinnallani kaikissa elämäni käänteissä, tähti jatkoi.

Harajuku Bitch oli yksi Hiltonin useista pienikokoisista lemmikkikoirista. Viime vuonna tähteä kohtasi niin ikään tragedia, kun hänen Diamond Baby -niminen chihuahuansa katosi. Hän yritti löytää koiraansa etsivien, koirakuiskaajien, meedioiden ja dronejen avulla, kuitenkin tuloksetta.