Cher täytti 77 vuotta: ”Tämä on naurettavaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajalegenda Cher on tehnyt menestyksekästä uraa jo vuosikymmenien ajan eikä nainen ole vieläkään hidastamassa tahtiaan. Taannoin hän kertoi, että hän on valmistelemassa jopa kahta uutta albumia tuottaja Alexander Edwardsin kanssa.

Cher täytti nyt 77 vuotta ja ihmettelee omaa ikäänsä. ”Voisiko joku kertoa minulle, että koska minun kuuluisi tuntea itseni vanhaksi?”, nainen kirjoittaa Twitter-kanavallaan. Cherin mielestä hänen ikänsä tuntuu vain numeroilta.

– Tämä on naurettavaa. Kuulen jatkuvasti näitä numeroita, mutta en rehellisesti sanottuna ymmärrä tätä yhtään, Cher kirjoittaa.

Laulajalegenda Cher alkoi tapailemaan 37-vuotiasta musiikkituottajaa Alexander Edwardsia viime vuoden puolella. Pariskunnan suhde on eteni alkuvuodesta vakavammalle tasolle kun he pääsivät tapaamaan toistensa lapset. Muutama viikko sitten rakastavaiset kuitenkin päätyivät eroon.