One Direction tekemässä paluun? Huhut saivat lisää tuulta alleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

One Direction nautti valtavasta maailmanlaajuisesta suosiosta 2010-luvun alussa. Brittiläis-irlantilainen popyhte ilmoitti kuitenkin vuonna 2015 lopettavansa toistaiseksi. Osa sen jäsenistä, esimerkiksi Harry Styles ja Zayn Malik, ovat sittemmin tehneet soolouraa.

One Directionin mahdollisesta paluusta on huhuttu aika ajoin. Nyt yhtyeen jäsen Liam Payne on antanut lisää toivetta faneille. Nyrkkeilyottelua katsomassa ollut tähti kertoi häntä tentanneelle toimittajalle ainakin jotain tapahtuneen One Directionin jäsenten keskuudessa.

– En tiedä. Aloitimme kuitenkin juuri uuden ryhmächatin. Se on jo jotakin, Payne vastasi One Directionin mahdollisen paluun ajankohdasta kysyttäessä.

Haastattelija Derek Chisora intoutui jo hehkuttamaan kameralle One Directionin tekevän pian comebackin, mitä Payne ei ainakaan kiistänyt. Myös Harry Styles vihjasi taannoin The Late Late Show -ohjelmassa paluun olevan mahdollinen.

@ringwalkmedia12 Liam Payne confirms ALL the one direction band members are speaking about a comeback!! #boxing #onedirection #oneditectionreunion #liampayne #harrystyles #popgroup #boyband #comeback #viraltiktok #viral #fyp ♬ original sound – Ringwalkmedia12