Pölypyörre iski lasten baseball-otteluun – tuomari riensi apuun

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lasten ja nuorten baseball-ottelussa todistettiin odottamatonta hetkeä Yhdysvalloissa Floridan osavaltiossa. Kentälle ilmestyi yllättäen vaaratilanteen aiheuttanut pölypyörre. Tilanne päättyi kuitenkin hyvin tuomarin ansiosta.

Jacksonvillessa sijaitsevalla urheilukentällä kuvatulla videolla nähdään, kuinka pölypyörre muodostuu varoittamatta kesken ottelun. Toisen joukkueen 7-vuotias sieppari Bauer Zoya joutuu pyörteen keskelle. Ottelun 17-vuotias tuomari Aidan Wiles syöksyy kuitenkin nopeasti apuun ja nappaa pojan turvaan.

– En voinut hengittää kunnilla. Pidättelin vain henkeäni ja tunsin, kuinka jalkani eivät enää koskettaneet maata. Pyörre nosti minua ilmaan, Bauer kuvaili WJXT-TV-uutissivustolle.

Pyörre katosi hetkeä myöhemmin, ja ottelua voitiin jatkaa. Zoya selvisi pelottavasta tilanteesta ehjin nahoin. Hän palasi kentälle pestyään hiekan silmistään.