WhatsAppiin tulossa mullistava ominaisuus

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikaviestisovellus WhatsAppiin on tulossa lähiaikoina monien odottama ominaisuus. Pian sovelluksessa on mahdollista muokata jo lähettämiään viestejä jälkikäteen. Muokkaaminen tosin onnistuu vain aikarajan sisällä.

WhatsApp tiedotti uudesta ominaisuudesta blogissaan. Viestejä voi muokata 15 minuutin sisällä niiden lähettämisestä. Ominaisuus on tulossa kaikille WhatsAppin käyttäjille lähiviikkojen aikana.

Viestien muokkaus onnistuu painamalla viestiä ja pitämällä sitä pohjassa, kunnes näkyville ilmestyy valikko. Pudotusvalikosta valitaan kynää esittävällä symbolilla varustettu kohta ”edit” tai ”muokkaa”, minkä jälkeen viestiä voi muokata.

Muokattuihin viesteihin tulee merkintä, josta vastaanottaja tietää lähettäjän muutelleen sitä jälkikäteen. Muokkaushistoriaa ei kuitenkaan näytetä. WhatsAppin mukaan muokatut viestit ovat muiden viestien tavoin päästä päähän salattuja.