Ashley Graham juhli estottomassa asussa – verkkoasu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Maxim-lehti tekee vuosittain listauksen naisista, joiden kerrotaan oleman maailman seksikkäimpiä. Tänä vuonna lehden kansikuvaan pääsi huippumalli Ashley Graham, joka valittiin tänä vuonna listan kirkkaimmalle kärkipaikalle.

Maailman seksikkäimmän naisen tittelin tänä vuonna Maxim-lehdeltä saanut Ashley Graham julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nyt kuvia naisen seksikkäästä asusta. Tähti on tällä hetkellä Ranskassa Cannesissa ja päättänyt säväyttää illalla asussa, joka ei jää kyllä keneltäkään huomaamatta.

Ashley Graham oli pukeutunut mustiin alushousuihin ja rintaliiveihin sekä todella korkeisiin korkokenkiin. Alusvaatteiden ylle 33-vuotias malli oli pukenut vain läpinäkyvää verkkoa olevan lyhyen minimekon, joka kimalteli valon osuessa siihen.