Brunssi Priyanka Chopran tyyliin – Bloody Mary, muroja ja munakasta

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intialainen näyttelijä ja Miss Maailma -tittelin voittanut Priyanka Chopra alkoi kuusi vuotta sitten tapailemaan Jonas Brothers -yhtyeestä tunnettua laulajaa Nick Jonasia. Nyt pariskunta on ollut onnellisesti naimisissa jo lähes neljän vuoden ajan ja he saivat viime vuonna myös perheenlisäystä.

Nyt Priyanka Chopra esittelee Voguen julkaisemalla YouTube-videolla millaisen brunssin hän osaa tehdä. Nainen tekee brunssiin kolme ruokalajia, joista ensimmäinen on hyvin vahva ja tulinen Bloody Mary -drinkki. Nainen laittaa juomaan kunnon tujauksen tequilaa ja ison lorauksen tabasco-kastiketta, jota tähti kantaakin aina mukanaan.

Toinen ruokalaji on kulhollinen muroja kevytmaidon kera. Priyanka Chopra kertoo yhdistelevänsä yleensä erilaisia muroja, laittaen terveellisemmät murot pohjalle ja makeammat hunajakuorrutteiset murot päällimmäiseksi.

Kolmantena ruokalajina toimii hänen isältään opittu munakas, joka täytetään aina kunkin henkilön haluamilla täytteillä. Priyanka Chopra laittaa oman munakkaansa täytteisiin makkaraa, sieniä ja chilipaprikaa.