Vilautus millien päässä! Heidi Klumin rintava asuvalinta yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Heidi Klum nousi aikoinaan julkisuuteen voitettuaan 19-vuotiaana kansainvälisen mallikilpailun. Hän nousi vuosituhannen vaihteen tienoilla yhdeksi maailman tunnetuimmista huippumalleista. Heidi tunnetaan nykyään myös juontajana, muotisuunnittelijana ja America’s Got Talent -tuomarina.

Nyt Heidi on esitellyt erittäin rohkealla etumuksella varustetun keltaisen iltapuvun, jossa hänen povensa oli vain millimetrien päässä vilautuksesta. Tässä asussa ei kannata tehdä kovin nopeita ja yllättäviä liikkeitä.

Heidi Klum on nykyään naimisissa Tokio Hotel -yhtyeen kitaristi Tom Kaulitzin kanssa. Pariskunta avioitui vuonna 2019. Malli oli aikaisemmin naimisissa laulaja Sealin kanssa. Klumin tytär on myös nykyisin huippumalli, ja he ovat poseeranneet myös kampanjoissa yhdessä.