Kate Middleton ei antanut nimikirjoitusta lasten piirroksiin: ”En saa allekirjoittaa mitään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Walesin prinsessa Catherine Elizabeth Middleton, eli Kate Middleton, vietti Lontoossa koululaisten kanssa aikaansa tehtyään yllätysvierailun Chelsea Flower Show -tapahtumaan. Tapahtumassa noin sata lasta kymmenestä eri alakoulusta viettivät yhdessä aikaa ulkona piknikin merkeissä.

Puutarhassa Kate Middleton auttoi lapsia tehtävissä, joissa heidän tuli tunnistaa erilaisia hyönteisiä. Lopuksi lapset olisivat halunneet, että Walesin prinsessa olisi antanut nimikirjoituksensa heidän tekemiinsä piirroksiin. Tähän Kate Middleton ei kuitenkaan voinut suostua.

Kate Middleton ei hänen mukaansa saa antaa nimikirjoitustaan vaikka haluaisikin. Hän kieltäytyi kohteliaasti ja selitti tilanteen lapsille. ”En saa kirjoittaa allekirjoitustani mihinkään. Tämä on vain yksi tällaisista säännöistä, joita minun pitää noudattaa”, Middleton oli kertonut lapsille People-sivuston mukaan.