Kim Kardashian pohtii erojaan: ”Kuka haluaisi ikinä deittailla minua?”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on läpikäynyt viime vuosien aikana kaksi eroa. Ensin hän erosi aviomiehestään räppäri Kanye Westistä, jonka kanssa naisella on neljä lasta. Avioeron jälkeen nainen rakastui koomikko Pete Davidsoniin, mutta sekään suhde ei lopulta kestänyt.

Kim Kardashian seurusteli Pete Davidsonin kanssa yhdeksän kuukautta, minkä jälkeen he päättivät yhdessä, että heidän on parempi jatkaa omilla teillään. Uuden rakkauden löytäminen ei ole helppoa ja Kim Kardashian onkin pohtinut sitä mikä hänen arvonsa sinkkumarkkinoilla on.

– Mietin välillä, että kuka ikinä haluaisi tapailla minua. Minulla on neljä lasta, olen yli 40-vuotias, Kim Kardashian pohti People-sivuston mukaan.

Kim Kardashian yrittää kuitenkin pitää mielensä avoimena ja uskoa, että hän tulee vielä löytämään kumppanin, joka haluaa seistä hänen rinnallaan kaiken draaman keskellä. Median huomion lisäksi uuden seurustelukumppanin tulee olla valmis kestämään ex-miehen Kanyen hyökkäyksiä niin lehdistön kautta kuin sosiaalisessakin mediassa.