Lidlin hittituotteita voi jatkossa varata

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lidl Plus -etusovellukseen on tulluts uusi ominaisuus. Jatkossa asiakkaiden ei tarvitse jännittää onko suuren kysynnän tuote hyllyssä, sillä niitä voi varata sovelluksen kautta itselleen.

Varausmahdollisuus koskee Lidlin tiedotteen mukaan valikoituja keskikäytävätavaroita eli käyttötavartuotteita. Tuotteita voi varata itselleen sovelluksessa ja noutaa lähi-Lidlistä muutaman päivän kuluessa. Varausominaisuus otettiin käyttöön sovelluksessa 25. toukokuuta.

– Keskikäytävän tuotteet herättävät meillä paljon kiinnostusta ja suosikkituotteet napataankin hyllyiltämme nopeasti ostoskoreihin. Uuden Click & Pick -varauspalvelun kautta asiakkaat voivat varmistaa haluamansa tuotteen itselleen, kertoo tiedotteessa Lidl Plus -osastopäällikkö Noora Kiljunen.

Varattavat kampanjatuotteet vaihtuvat kampanjasta riippuen muutaman viikon välein. Varattavaksi tulee muun muassa robotti-imureita, pöytägrillejä ja kasvihuoneita. Tuotteita voi varata noudettavaksi mistä tahansa Lidlin yli 200 myymälästä.