Upea kaunotar! Nelli Matula poseerasi rohkeasti rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuvankaunis poptähti Nelli Matula kertoi taannoin joutuneensa perumaan loppuvuoden keikkansa. Hän kertoi samalla kaipaavansa kesää ja festarikeikkoja, mutta totesi niiden ja muiden esiintymistensä peruuntuvan sairastelukierteestä. Se vaatii nyt pysähtymistä.

Tällä kertaa Matula nähdään poseeraamassa sosiaalisessa mediassa otoksessa, joka on Nellin mukaan kuvattu hänen ensimmäisen albuminsa kuvausten yhteydessä. Matula toteaakin, että hän voisi olla valmis tekemään Pienen merenneidon tuurauskeikkaa kuvauksissa.

Aiemmin Nelli Matula kertoi nousevansa lavalle seuraavan kerran vasta silloin, kun hän on täysin kunnossa. Hän kertoi saaneensa ensiluokkaista apua, ja toteaa Suomessa olevan maailman paras terveydenhuolto. Hän ei myöskään ole jättämässä musiikkiuraa taakseen. Matula julkaisi viime vuonna tuoreen Kiltti tyttö -levynsä ja kiersi sen tiimoilta ahkerasti Suomen keikkalavoja. Albumi oli myös ehdolla Emma Gaalassa Vuoden Pop -palkinnon saajaksi.