Käärijä vetäytyi ansaitulle lomalle – julkaisi videoita Malediiveilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Käärijä, oikealta nimeltään Jere Pöyhönen, edusti Suomea näyttävästi Euroviisuissa. Hopeasijalle noussut yleisön suosikki esiintyi pian viisureissun jälkeen suomalaisyleisölle Helsingin Jäähallin Black Box -lavalla.

Käärijä on kotiinpaluukeikan jälkeen vetäytynyt ansaitulle lomalle. Vantaalaisartisti on nauttinut trooppisista keleistä Malediiveilla. Hän jakoi TikTok-tilillään videoita, joissa hänet nähdään muun muassa täyttämässä flamingoa esittävää uimapatjaa ja nauttimassa samalla viiniä.

– Lomamoodi, Käärijä kiteytti videon kuvatekstissä.

Etelän loman jälkeen Käärijällä on tiedossa kiireinen keikkakesä. Hän esiintyy seuraavan kerran Suomessa Ähtärin Ä-Klubilla 2. kesäkuuta. Keikkoja on kesäkuussa tiedossa myös muun muassa Naantalissa, Lempäälässä, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa.

@paidatonriehuja Holiday mode #fyp #tiktok #käärijä #chachacha #foryoupage ♬ alkuperäinen ääni – Käärijä

@paidatonriehuja Holiday mode 🦩🦩🦩#fyp #tiktok #eurovision2023 #käärijä #chachacha #foryoupage ♬ alkuperäinen ääni – Käärijä