Lizzo puhuu vatsalleen – opettelee rakastamaan vartaloaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on noussut viime vuosiena poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin. Lizzo tunnetaan musiikillisten taitojensa lisäksi myös kehopositiivisuuden sanansaattajana, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä kameralle.

Taannoin Lizzo julkaisi videon, jossa hän esitteli jokapäiväisen tapansa. Nainen puhuu nimittäin omalle vatsalleen. Videolla nähdään miten tähti katsoo itseään peilistä, hieroo vatsaansa ja puhuu sille kauniisti. Lopuksi Lizzo vielä sanoo rakastavansa vatsaansa ja antaa sille käden kautta suukon.

Lizzo kertoi, että aiemmin hän vihasi vatsaansa niin paljon, että hän olisi vain halunnut leikata sen pois. Myöhemmin 32-vuotias kuitenkin ymmärsi, että vatsa oli olennainen osa häntä itseään. Tähti haluaa opetella rakastamaan jokaista vartalonosaansa, minkä vuoksi hän kehuu vatsaansakin joka aamu.