Nainen murtautui kahvillaan – teki itselleen satojen eurojen arvoisen salaatin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Georgiassa tutkitaan jokseenkin epätavallista rikosta. 23-vuotias nainen murtautui Romessa sijaitsevaan kahvilaan valmistaakseen itselleen kaikkien aikojen salaatin.

Epäilty murtautui Harvest Moon Cafe -kahvilaan sulkemisajan jälkeen keskellä yötä. Hän alkoi käymään läpi keittiön kylmäkaappeja ja valmisti niiden antimista itselleen salaatin. Poliisin mukaan epäillyn salaattiin käyttämien ainesosien arvo oli 500 dollaria, eli noin 465 euroa.

Salaattivaras kosketteli lukuisia keittiössä olleita elintarvikkeita paljain käsin, minkä seurauksena ravintola ei voinut enää käyttää niitä hygieniasyistä. Myöhemmin pidätettyä naista syytetään WSB-TV-uutissivuston mukaan varkaudesta. Viranomaiset eivät ole selventäneet, mitä ainesosia epäilty tarkalleenottaen käytti salaatissaan.