Lindsay Lohan rentoutuu auringossa – julkaisi uimapukukuvansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raskaana oleva näyttelijä Lindsay Lohan on matkustanut nykyisestä Dubain kodistaan Yhdysvaltojen New Yorkiin. Hän on esitteli aiemmin Instagram tarinat -osiossa julkaistuissa valokuvissa pyöristynyttä vauvamasuaan pukeutuen neulottuun maxi-mekkoon. Tällä kertaa tähti loikoilee aurinkotuolilla.

Lindsay Lohan on tällä hetkellä raskaana ja odottaa ensimmäistä lastaan hänen aviomiehensä Bader Shammasin kanssa. Nyt Lindsay Lohan julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän rentoutuu lämpimästä kesäpäivästä nautiskellen ja makoilee aurinkotuolillaan.

Tähdellä on yllään musta uimapuku, joka korostaa sievästi naisen jo pyöristynyttä raskausvatsaa. 36-vuotias Lindsay Lohan ei ole vielä ilmoittanut hänen laskettua aikaansa julkisuuteen. Hän kuitenkin kertoi raskaudestaan maaliskuussa, josta moni onkin päätellyt, että Lohan tulisi saamaan esikoisensa kesän loppupuolella tai alkusyksystä.