Näin hauskoja eläimiä aasit ovat – huvittava video saa hymyn huulille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aasit ovat hevosia pienempiä kavioeläinten lahkoon kuuluvia eläimiä, joita pidetään lähinnä lemmikkeinä. Aaseja pidetään viihdeteollisuuden ja piirrettyjen antaman kuvan vuoksi usein tyhminä ja tyhmyyden esikuvina. Todellisuudessa ne ovat kuitenkin viisaita eläimiä.

Nyt Storyful-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään monia huvittavia tilanteita, joissa päätähtinä esiintyvät aasit. Videolta käy ilmi miten hupaisia aasit ovat, mutta kameran muistiin tallentuneet hetket osoittavat myös aasien viisauden ja nokkeluuden.

Videolla kuullaan miten hauskasti aasit osaavat äännellä ja nähdään millaisia huvittavia ilmeitä niillä on. Aasit osaavat myös itse vapauttaa itsensä aitauksesta nostamalla yhteisvoimin aidasta puiset elementit hampaillaan ylös. Aasit osaavat osoittaa myös kiintymystä ihmisiin ja rakkaisiin hoitajiinsa.