Anteeksi mitä? Britney Spears kuvasi rintansa someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin poptähtiin aikoinaan lukeutunut Britney Spears paljasti äskettäin tavanneensa äitinsä vuosien tauon jälkeen. Laulajan mukaan hänen ja äidin aikaisemmin tulehtuneet välit ovat paranemassa. Spears kertoi äitinsä Lynnen vierailleen luonaan toukokuun lopussa. Edellisestä tapaamiskerrasta oli vierähtänyt kolme vuotta.

Odottamattomista rohkeista päivityksistään tunnettu Britney on nyt tempaissut uudelleen ja julkaissut Instagramissa lähikuvan rinnoistaan. Kyseessä on hänen mukaansa otos, jonka hän on jo kertaalleen viime vuonna julkaissut.

Britney Spears kirjoitti äidistään negatiiviseen sävyyn sosiaalisessa mediassa vielä marraskuussa 2021, jolloin hänen huoltajuusjärjestelynsä oli päättymässä. Laulaja kertoi tuolloin isänsä aloittaneen huoltajuuden, mutta hänen mukaansa idea oli Lynne-äidin. Nyt äidin ja tyttären välit näyttävät olevan parempaan päin.