Janni Hussin pyörä varastettiin – seurauksena jännitysnäytelmä valeostajineen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monitoimijulkkis Janni Hussi koki eilen ikävän yllätyksen, kun jätti polkupyöränsä huoltoon Järvenpäässä. Aamuruuhkassa menopeli oli nimittäin ehditty varastaa huoltoliikkeen pihasta ennen kuin sitä ehdittiin huoltaa. Hussi ilmoitti varkaudesta poliisin lisäksi sosiaalisessa mediassa, jonka avustuksella alkoi operaatio pyörän löytämiseksi.

Tarkkasilmäisten suomalaisten avulla polkupyörä löytyi nopeasti Tori.fi-palvelusta, johon varas oli ehtinyt ilmoittaa pyörän myyntiin. Tämän jälkeen Hussi apureineen viritti varkaalle ansan hoitamalla paikalle valeostajan, joka sai polkupyörän haltuunsa. Tämän jälkeen Janni meni varkaan luokse riittämään tätä. Myös myyjän henkilöllisyys on siis selvillä.

– Jumankauta mitä salapoliiseja tämä some on täynnä. Te olette mahtavia, Janni kiitteli saamastaan avusta sosiaalisessa mediassa.