Käärijä varoittaa huijarista: ”Tämä en ole minä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroviisuissa näyttävästi edustanut Käärijä on noussut kertaheitolla Suomen seuratuimpien tähtien joukkoon. Samalla hän on joutunut kokemaan myös kuuluisuuden varjopuolia. Joku nimittäin esiintyy Käärijänä sosiaalisessa mediassa.

Käärijä varoitti Instagramin tarinat-osiossa Twitter-valeprofiilista. Käärijä King -nimisessä profiilissa on julkaistu artistin nimissä kyseenalaistakin sisältöä. Erityisen hankalan tapauksesta tekee se, että mukana on myös materiaalia suoraan artistin viralliselta Instagram-tililtä.

– Tämä en ole minä. Ilmiantakaa tämä Twitter-käyttäjä, kiitos, Käärijä kirjoitti Instagramissa.

Käärijä King -tilillä muun muassa väitetään Käärijän edustavan Suomea jälleen vuoden 2024 Euroviisuissa, mikäli julkaisu saa 100 000 tykkäystä ja 10 000 jakoa. Käärijä on kuitenkin kertonut aiemmin, ettei hänen suunnitelmissaan ole enää osallistua viisuihin.