Kourtney Kardashian jäädytti munasoluja – karu tulos paljastui nyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja hyvinvointialan yrittäjä Kourtney Kardashian meni viime vuonna naimisiin Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tulleen rumpalin Travis Barkerin kanssa. Pariskunnan häät järjestettiin Italian Portofinossa, jossa oli läsnä perhe ja lähimmät ystävät.

Tällä hetkellä Kourtney Kardashian ja Travis Barker yrittävät saada ensimmäistä yhteistä lasta, mutta se ei ole ollut helppoa. Noin viisi vuotta sitten Kourtney Kardashian jäädytti perheensä painostamana omia munasolujaan tulevaisuuden lapsihaaveita ajatellen. 44-vuotias Kardashian on kertonut People-sivuston mukaan, että munasoluista yksikään ei selvinnyt.

Pariskunta kävi myös hedelmöityshoidoissa, mutta on nyt päättänyt yrittää saada lapsen luonnollisin keinoin. 47-vuotiaalla Travis Barkerilla on kaksi lasta hänen edellisestä liitostaan Shanna Moaklerin kanssa. 44-vuotiaalla Kourtney Kardashianilla puolestaan on kolme lasta hänen ex-miehensä Scott Disickin kanssa.