Robert Irwin on kuin ilmetty isänsä – ruokkii videolla alligaattoria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Krokotiilimies Steve Irwinin kuolemasta on tullut kuluneeksi lähes 17 vuotta. Australialainen Steve Irwin oli tunnettu eläinasiantuntija ja eläintarhan johtaja, joka menehtyi luontodokumenttiohjelman kuvausmatkalla myrkyllisen isokeihäsrauskun pistäessä miestä rintaan.

Steve Irwinillä on kaksi lasta, 24-vuotias tytär Bindi ja 19-vuotias poika Robert. Nyt Robert on julkaissut Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään miten poika jatkaa perheyritystä. Robert Irwin käy syöttämässä alligaattoria sen aitauksessa samalla kun Bindi ja hänen kaksivuotias tyttärensä Grace Warrior katsovat.

Robert Irwin houkuttelee Daisy-nimisen alligaattorin luokseen läpsyttelemällä vettä. Daisy lähestyy miestä ja avaa suuren kitansa, jolloin Irwin ruokkii alligaattoria. Nuoren miehen mukaan hänen isänsä tapasi kutsua alligaattoreita vain suuriksi sammakoiksi, joilla on hain hampaat. Pikkuinen Grace-tyttökään ei näytä alligaattoria säikkyvän vaan ruokkimisen päätteeksi toteaa rakastavansa Daisya.