Teinien pierukaasupila lähti käsistä – useita oppilaita sairaalaan ja tekijöille rikossyyte

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viattomaksi tarkoitetulla kepposella oli yllättävät seuraukset Texasissa sijaitsevassa koulussa. Pierukaasun käytön seurauksena kuusi ihmistä joutui sairaalaan ja kaksi oppilasta sai rikossyytteet. Caney Creek High Schoolissa levisi 3. ja 4. toukokuuta voimakas haju. Se aiheutti päänsärkyä sekä huonovointisuutta osalla oppilaista.

Yhteensä kuusi ihmistä joutui oireiden vuoksi sairaalaan, mutta he pääsivät kotiutumaan vielä samana päivänä. Hajun leviäminen johti toisen asteen oppilaitoksessa oppituntien perumiseen ja lopulta evakuointiin. Poliisi pidätti myöhemmin kaksi 17- ja 18-vuotiasta koulussa opiskelevaa poikaa. Pierukaasua levittäneitä nuoria syytetään piilotetun aseen hallussapidosta, josta voi seurata jopa vuosikausien vankeusrangaistus.

Pidätetyistä oppilaista toinen oli New York Post -lehden mukaan myöntänyt tuoneensa Hensgaukt Fart Spray -pierukaasua kouluun. Sitä kuvaillaan voimakkaaksi pilailutuotteeksi, josta erittyy ulostetta ja oksennusta muistuttavaa hajua.