Vaarallinen hetki formulakisassa – kuljettaja oli ajaa ratavirkailijan päältä

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monacon Circuit de Monaco -radalla todistettiin toukokuun lopussa vaarallista tilannetta. Formula 2 -sarjan kisalähdössä sunnuntaina sattunut tapahtumasarja oli lähellä päättyä erittäin traagisesti.

Tapahtumasarja alkoi australialaisen Jack Doohanin ajettua ulos radalta, minkä seurauksena hänen autonsa syttyi tuleen. Muita kuljettajia varoitettiin sammutustöistä keltaisten lippujen avulla. Ranskalaisnen Victor Martins ei kuitenkaan hidastanu vauhtiaan.

Martins reagoi onnettomuuspaikkaan vasta aivan viime hetkellä. Hän oli lähellä ajaa palavaa kilpa-autoa sammuttaneen ratavirkailijan päältä. Martinsin auton ohjaamokameran ikuistama video tilanteesta levisi myöhemmin sosiaalisessa mediassa. Kilpailu keskeytettiin lopulta 20 minuutiksi. Martins sai tuomaristolta läpiajorangaistuksen ja putosi kahdeksannelle sijalle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.