Viranomainen pudotti puhelimensa tekoaltaaseen – määräsi sen tyhjennettäväksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Intian hallinnon virkamies on joutunut ongelmiin hämmentävän tekonsa vuoksi. Hän tyhjensi kokonaisen tekoaltaan hukattuaan puhelimensa sen syövereihin.

Rajesh Vishwas pudotti upouuden Samsung Galaxy S23 Ultra -puhelimensa Intian keskiosassa sijaitsevaan tekojärveen ottaessaan selfietä. Ruokavirastossa työskennellyt 32-vuotias mies väitti puhelimen sisältäneen tärkeää hallinnon dataa ja vaati saada sen takaisin. Sukeltajat eivät kuitenkaan löytäneet puhelinta.

Vishwas hankki lopulta diesel-käyttöisen pumpun ja alko tyhjentämään sen avulla allasta. Hän sai luvan pienen vesimäärän siirtämiseen läheiseen kanavaan, väittäen auttavansa paikallisia viljelijöitä. Hän päätyi pitämään pumppua päällä päiväkausien ajan ja poistamaan tekoaltaasta noin kaksi miljoonaa litraa vettä.

BBC:n mukaan Vishwas on irtinsanottu virastaan teon tultua julki. Hän itse kiistää hyväksikäyttäneensä asemaansa. Vishwas sai lopulta puhelimen takaisin, mutta laite oli ehtinyt kastua liian pahasti eikä toiminut enää.