Muhkea takapuoli puhuttaa – Serena Williams: ”Onko vauva edessä vai takana?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhtenä kaikkien aikojen parhaista tennispelaajista tunnettu Serena Williams on kertonut viime vuonna lopettavansa uransa. Menestyksekkään uran tehnyt 41-vuotias urheilun supertähti on tällä hetkellä raskaana ja odottaa toista lastaan yhdessä hänen aviomiehensä Alexis Ohanianin kanssa.

Serena Williams paljasti aiemmin Met Galan punaisella matolla olevansa raskaana. Williamsilla on Alexis Ohanianin kanssa myös Olympia-niminen tytär, joka on tällä hetkellä viisivuotias. Nyt tennistähti julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, joista ensimmäisessä naisen raskausvatsaa ei pysty edes huomaamaan kun kuva on napattu suoraan edestä.

– Kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää. Vakavasti mietin, että onko vauva vatsassani vai takapuolessani, Serena Williams vitsailee kuvatekstissään.

Jälkimmäisessä kuvassa nähdään Serena Williamsin sivuprofiili. Raskausvatsa on jo näkyvästi pyöristynyt, mutta huomio kieltämättä kiinnittyy myös tähden takapuoleen. Kommentoijat ovat vakuuttaneet naiselle, että hänen takapuolensa on aina ollut pyöreä, ja näin ollen vauva on varmasti vatsan puolella.