Nyt ylittyi raja: Kim Kardashian ongelmissa liiallisen Botoxin takia

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja yrittäjä Kim Kardashian on todella tarkka hänen ulkonäöstään ja tyylistään. Naisen kasvot ovat muuttuneet vuosien varrella ja moni onkin spekuloinut sitä mitä toimenpiteitä tähdelle on saatettu tehdä.

Kim Kardashian ei ole koskaan kertonut suoraan mitä kauneuskirurgisia toimenpiteitä hänelle on tehty. Moni kuitenkin tietää, että tähti on Botoxin ystävä vaikka täyteaineiden ottamisen nainen onkin kieltänyt. Nyt Kim Kardashian on paljastanut Kardashianit-ohjelman jaksossa, että hänen kaulaansa on pistetty Botoxia minkä vuoksi hän ei pysty käyttämään kaulan lihaksia.

Kim Kardashian haluaa pitää kasvonsa ja kaulansa nuorekkaan näköisinä ja mahdollisimman rypyttöminä, minkä vuoksi nainen on pistänyt People-sivuston mukaan myös kaulaansa Botoxia. Aiemmin Kardashian vitsaili suostuvansa syömään jopa ulostetta mikäli olisi tieteellisesti todistettu, että se auttaisi säilyttämään nuorekkaan ulkonäön.